torsdag 11 augusti 2011

Sunkadelic goes east 26/8


Sommarens småsunkande är över, regnet smattrar och vinden blåser upp dörrarna på Sunkadelic! Nu är vi här och vi följer vindarna österut! Till allas förtvivlade glädje! Sommaren är slut, nu är det allvar!

Den 26/8 kl 20 sprids de sakrala falsktonerna hos På Besök, Nobelvägen 73B. Höstsäsongen till ära snurrar ytterligare två nya plattvändare runt på skivtallrikarna. Allt för att tillfredställa din törst på sensationer.

En gång i skapelsens begynnelse satte de gamla popbanden Ebba Grön och Dag Vag in en förlovningsannons i dagspressen. Som de värnare av traditioner vi är gör vi nu likaledes och tillkännager: Sunkadelic + Klubb Super 8 = Sant. Karva in på valfri träyta.

Vännerna från Klubb Super 8 smattrar igång 16mm projektorn kl 21 med Fostran till kommunism. En knapp halvtimme, från åren runt 1960, med sedelärande historier om sovjetisk förträfflighet i vardagen. Spännande nedslag i verkligheten hos kamratdomstolen – om fylleri å en cykelstöld som kanske inte var en stöld; spänningen är olidlig – på dagis, i skolan (varför lyfter inte raketen?) och hos pionjärerna; arbete är människans lycka!

Fritt inträde - snacka om sunk!



Sovjetunionens nationalsång


Knutna nävar-Det lär oss historien


Dschingis Khan-Moskau


Ernst Busch-Stalin, Freund, Genosse


Knutna nävar-Sången om Stalin


Internationalen


Knutna nävar-I alla länder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar